Nejnovější recenze ze sekce Prodlužovací kabely
- Nikde jsem nenašel informaci zda se hodí do venkovního prostředí
Díky gumě a neoprenu snad vhodná i na stálé venkovní použití. Použil jsem ji jako přívodní šňůru pro venkovní světlo LED Ufo High Bay 120° IP65 100W studená bílá a vše zatím funguje. Uvidíme jak dlouho.
Dlouhý prodlužovací kabel za ještě přijatelnou cenu. Když jsem si spočítal výzrobní náklady kvalitního kabelu + práci a počtovné, tak jsem raději koupil hotový výrobek.
- 1,5 mm vodiče, 16A .
- Cena.
- 1,5 mm vodiče ,16A.
- Cena.
- vypadá kvalitně
Zatím funguje.
Produkt splnuje ocekavani, doporucuju!
- Zatím vyzkoušená pouze funkčnost
- Zatím žádná
- Dobré provedení
- 16A !
Kvalitní prodlužka k centrále.
- 16A
- 3680W
- 16 A
- 3 680W
- Kompaktní
- Nabíjí rychle mobil bez problémů
- Mechanismus k uchycení nedrží
Originální kompaktní rozbočovač s nabíječkou pro USB zařízení která opravdu funguje vyšší rychlostí. Obrovským zklamáním je držák. Blokuje jeden 230V výstup, s tím jsem počítal a je to logické. Bohužel ale kostka se v držáku volně otáčí a pokud je vzhůru nohama (pod stolem např) tak klidně vypadne. Naopak u původní staré verze s USB-A a bez rychlého nabíjení jde držák zase tak ztuha, že skoro nejde otáčet. Navíc se držák začal po týdnu odlepovat. Za ty peníze bych tedy čekal rozhodně lepší výsledek. Primárně jsem potřeboval kostku přilepit zespoda, no takto ji tedy moc používat nelze.
- rozumná cena
Funguje jak má
potřebovala jsem oživit sekačku na trávu
- Přes USB nabíjí kamerky GOPRO HERO 12, což každá nabíječka neumí
- Klasická prodlužovačka přesně pro moji potřebu. Spokojenost i s cenou.
- Kabel funguje v pořádku
- Navíjení na buben je nedomyšleno. Vidlice se pravidelně uvolní a pak švihá všude kolem.
Na občasné natažení/smotání je kabel v pohodě.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »